To år

DSCF5211

Nå er det allerede to år siden vi overtok hagen med blomstereng, jordhauger fulle av ugress og en stygg grusvei midt over tomta. Selv om det ikke er de største forandringene, har det faktisk skjedd litt siden sommeren 2012.

Plen bak huset 25 mai 2013

I fjor var tomta planert og plenen i ferd med å vokse seg til. Bedet rundt redskapsboden hadde fått en skikkelig opprydding, en rhododendron var flyttet inn på enden av verandaen og spede bærbusker var på plass som hekk ut mot veien.

To år med hus

Plutselig kom jeg på at det er på tide med en ny oppdatering. Den største forskjellen siden sist er trappa ned fra verandaen. Jeg er til og med blitt lovet port i løpet av sommeren…

I tillegg er nabogarasjen endelig ferdig bygget. Den syns ikke på bildet, men helt til høyre skimtes steinbedet som ligger på vår side av garasjen. Foran den massive garasjeveggen har vi plantet tre syriner, som vi håper vil vokse seg til og skjule noe av “muren” og gi oss noe litt penere å se på.

Plenen har vokst seg til, det samme har bærhekken helt bak og plantene i bedet rundt redskapsboden.

Selvfølgelig er vi ikke i mål med absolutt alt. Gjerdet skulle vel vært malt, bærbuskene må ha flere år på seg før de blir en skikkelig hekk og den nevnte porten må på plass, men det begynner virkelig å bli bra!

Og at det er stor forskjell fra 2012, det er vel hevet over enhver tvil?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s