Sju år i den hemmelige hagen

Det nærmer seg sju år siden vi overtok et nyoppusset hus og en overgrodd hage og startet livet som småbarnsfamilie i Porsgrunn.

Hagen har funnet sin form og når jeg ser på de nyeste bildene er det tydelig at både morelltre, klokkebusk og roser har vokst mye bare på de siste tre årene. Det samme har ugresset, som har overtatt fullstendig i bedet bak redskapsboden. Heldigvis er det fort gjort å fikse.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slik så det ut i 2016. Trampolina står på nøyaktig samme sted og bildene er tatt på omtrent samme tid, men våren kom tydeligvis litt seinere for tre år siden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bildet under er tatt med ryggen mot trampolina. Syrinene ved naboens garasjevegg begynner å vokse seg til og vil i løpet av et par år sørge for en grønnere og mer frodig utsikt fra stua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slik så det ut for tre år siden:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nysgjerrig på hvordan det så ut da vi tok over? Her er et innlegg som oppsummerer de første fire årene i hagen.

Inspirasjonen til endelig å oppdatere hagedagboka kom fra Anne som jeg har fulgt i flere år via bloggen Moseplassen. Hun dokumenterer sin fantastiske byhage ved å ta bilder på samme sted hver måned i et år.

Jeg tør ikke love det samme, men er du nysgjerrig på hva som skjer her i hagen er du velkommen til å følge meg på Instagram.

Leave a comment